Banestatus

 

Bane 1 Bane 2 Micro

roed

 

Opdateret 

11/03 07.50

Grøn = Banen er åben

Gul = Andet (Se kalender)

Rød = Banen er lukket
 

Hvis "bolden" er grøn trænes der både onsdag og lørdag frem til udgangen af marts.


Årskalender tryk her.

 
 
 
 
 
 
 
 

Klub kontingent

Kommende Events

Ingen begivenheder

Tilmeld dig nyhedsbrev

TIRSDAG DEN 26/5

 

 

Tirsdag den 26/5 kl. 17-20.👏🏻👏🏻

 

OBS : VI TRÆNER 2.PINSEDAG MERE INFO KOMMER :) 

 

Ikke flere pladser i A-B-C MAXI OB og MINI

 

For bedst muligt at overholde de nye regler så alle får en god oplevelse og ikke mindst maksimal køretid, har I her de retningslinjer, der indtil videre er gældende for træning på NMK’s baner og område.

 

ER DER SPECIELLE REGLER I NMK?

 

 

 

Nej, vi følger DMU’s retningslinjer (https://dmusport.dk/kontrolleret-aabning-af-traening-21-april-2020 og vi forventer at ALLE kørere/hjælpere har læst og forstået reglerne inden ankomst. Nedenstående skal ses som et supplement til DMU’s regler.

 

 

HVEM ÅBNER VI OP FOR?

 

 

 

Vi afholder KUN træning for kørere med gyldigt NMK stamlicens, dvs. kørere med NMK som primær klub, og som har gyldigt licens.

 

 

 

Hver aktiv/tilmeldt kører må max medbringe éen hjælper, og yderligere hjælpere, tilskuere og lignende vil blive afvist ved indgangen.

 

 

 

HVORDAN BLIVER OPDELINGEN AF BANER/OMRÅDER/KLASSER

 

 

Da vi på Nisseringen har hele 3 baner til rådighed, og rigeligt med udenoms-arealer, kan vi tilbyde træning til en hel del kørere. Opdelingen bliver som følger:

 

 

 

> A+B+C MAXI  kører på bane 1, og parkerer/opholder sig kun på vindmøllebakken (ved bane 1’s start/venteområde). Her tillades max 30 kørere + 1 hjælper pr. kører. Man venter i ventezonen før træningsstart, med god afsted til hinanden.

 

 

 

> Mini og OB kører på bane 2, og parkerer/opholder sig kun i den almindelige ryttergård mellem bane 1 og klubhuset. Her tillades max 30 kørere og max 1 hjælper pr. kører. Man venter i ventezonen før træningsstart, med god afsted til hinanden.

 

 

 

> Alle microkørere og begyndere kører på microbanen, og parkerer/opholder sig kun i ryttergården ved siden af bane 2. Her tillades max 15 kørere og max 1 hjælper pr. kører.

 

 

 

> Se oversigtskortet for vejledende markeringer, og følg træningsledernes anvisninger nøje.

 

 

 

> På bane 1 og 2 opdeles kørerne i 3 hold, der kører 20 min hver. Hver opdeling er der MAX 10 kører pr. træning.

 

 

 

Alle kørere vil få udleveret et markeringsbånd, der med sin farve markerer hvilken bane, du skal køre på. Dette bånd skal monteres synligt på motorcyklens styrpude inden træning.

 

 

 

 Den specifikke hold-opdeling foretages af træningslederne mandag og bliver lagt på Facebook og hjemmesiden. Kenneth og Hanne er træningsleder.

 

 

HVORDAN TILMELDER MAN SIG?

 

Kørere skal tilmelde sig træning på sms jfr. nedenstående, og det foregår efter først til mølle princippet. Bliver din tilmelding ikke accepteret pga. fuldt bookede hold, er du først i køen til næste træning. OBS. Der er få pladser tilbage  OB  til træning tirsdag den 26/5 pga. af venteliste fra sidste træning.

 

 

 

Det vil KUN være adgang til NMK’s område for tilmeldte kørere + max 1 hjælper pr. aktiv kører, og alle andre vil blive afvist ved indgangen.

 

 

 

Til træningen tirsdag den 26/5 tilmelder du dig ved senest søndag den 24/5 kl. 20 at skrive en sms til 21692667 med følgende oplysninger:

 

 

 

1.                         Navn

 

 

 

2.                         Kørernummer

 

 

 

3.                         Licensnummer

 

 

 

4.                         Klasse

 

 

 

5.                         Ordet ”ACCEPT” som tegn på at du har læst og forstået de regler og retningslinjer, Sundhedsstyrelsen, DMU og NMK har udstukket i forbindelse med genopstart af MX-træning på Nisseringen.

 

 

 

Afvent derefter bekræftelse på din tilmelding (sendes ud i løbet af søndagen) og send derefter kr. 50,- pr. kører via MobilePay til 23582. Beløbet skal være betalt inden ankomst til træning, og kvittering skal fremvises ved ankomst til banen. Har du træningsbilletter eller årskort skal du blot oplyse dette ved tilmelding.

 

 

 

BEMÆRK: Du må og kan først køre ind på NMK’s område, når du har fået bekræftelse på din tilmelding, og du har betalt træningsgebyr eller angivet træningsbilletter/årskort.

 

 

 

ER DER ANDRE TING VI SKAL VÆRE OPMÆRKSOMME PÅ?

 

 

 

Indgangen ved billethuset vil være åben fra 15:45 til 17:00, hvorefter den lukkes indtil kl. 19:30. Det gør vi for at fokusere træningsledernes og hjælpernes indsats omkring optimal afvikling af selve træningen.

 

 

 

Der står handsker og sprit ved hver flagpost, og flag skal sprittes af HVER gang du ankommer til og forlader en flagpost. HUSK at hjælp med at tage en flagpost, så alle kan få en masse træningstid.

 

 

 

Det er KUN toiletterne bag garagebygningen og ved siden af bane 1’s ventezone, der må benyttes.

 

 

 

Hovedbygningen, herunder cafeteria, er lukket af for crosskørere/hjælpere. Der foregår opsætning af udstyr til nogle kommende TV-optagelser på autobanen de næste 3 uger, og det er KUN folk tilknyttet dette projekt, der har adgang til hovedbygningen. Husk derfor madpakke og energidrik 😉

 

 

 

Vaskepladsen er lukket og må ikke benyttes.

 

 

 

Følger vi reglerne, tænker os om og hjælper hinanden, bliver det en helt fantastisk træningsdag for alle 😉

 

❌❌HUSK AT INGEN KØRE PÅ VEJEN PÅ SIN CROSSER...…..❌❌

 

 

 

 

NMKM på Facebook

Vejret i Næstved

Vejr4

Sponsore/Partnere

 

 

 

 

 

Nikolaj L. vs Drone