Banestatus

 

Bane 1 Bane 2 Micro

roed

 

Opdateret 

11/03 07.50

Grøn = Banen er åben

Gul = Andet (Se kalender)

Rød = Banen er lukket
 

Hvis "bolden" er grøn trænes der både onsdag og lørdag frem til udgangen af marts.


Årskalender tryk her.

 
 
 
 
 
 
 
 

Klub kontingent

Kommende Events

Ingen begivenheder

Tilmeld dig nyhedsbrev

En update på vejret og banerne

.

De fleste af jer har nok bemærket den sidste tids vedholdende regnvejr, og vores dertil hørende aflysninger af træninger. 
 
Vi har hørt fra en del - både medlemmer og udenbys kørere - der rigtig gerne vil køre træning, selv om underlaget er meget blødt. Trods denne entusiasme, vælger vi ofte at holde fast i aflysningerne, da hensynet til banerne er vigtigst og giver flere glade kørere på sigt. 
 
Det er ingen hemmelighed at det kræver en større arbejdsindsats at rette en bane, der er dybt sporet og hullet efter en våd træning, end det er at lyn-rette en tør eller kun let fugtig bane. Da vi som forening er afhængige af frivillige hænder til at udføre denne og mange andre opgaver, vælger vi derfor i nogle tvivlstilfælde hellere at aflyse en træning, end at gennemføre den. 
Baggrunden er, at det er bedre for banerne, og det gør at der ikke brændes for mange dyrebare arbejdstimer af på éen gang.
 
Den kommende tid giver DMI et rimeligt håb for os MX-tosser, og suppleret med fælles bøn til vejrguderne håber vi at der snart bliver mulighed for at komme en tur i sporet igen ;-)

NMKM på Facebook

Vejret i Næstved

Vejr4

Sponsore/Partnere

 

 

 

 

 

Nikolaj L. vs Drone