Banestatus

 

Bane 1 Bane 2 Micro

roed

 

Opdateret 

16/11 11.10

Grøn = Banen er åben

Gul = Andet (Se kalender)

Rød = Banen er lukket
 

Hvis "bolden" er grøn trænes der både onsdag og lørdag frem til udgangen af marts.


Årskalender tryk her.

 
 
 
 
 
 
 

Klub kontingent

Kommende Events

lør 24. nov, 11:00 - 15:00
Lørdags træning
lør 01. dec, 11:00 - 15:00
Lørdags træning
lør 08. dec, 11:00 - 15:00
Lørdags træning
lør 15. dec, 11:00 - 15:00
Lørdags træning
lør 22. dec, 11:00 - 15:00
Lørdags træning
lør 29. dec, 11:00 - 15:00
Lørdags træning

Tilmeld dig nyhedsbrev

Info vedr. Søndag den 30/9-2018

Info vedr. DM- A Søndag den 30-9-2018
Bommen åbnes LØRDAG den 29-9-2018 
kl. 12.00 og LUKKER kl. 22.00. Der åbnes først igen Søndag kl. 7.00 og lukker igen kl. 8.15. 
Der er tilmelding ved indgangen.  Husk licenskort samt transponder. Der kan købes ekstra billetter og strøm  (der vil være kontrol af begge dele) 
Vi tager mobilePay og dankort😊😊
Husk der er køremøde med DMU LØRDAG kl. 20.00 i cafeteriet👍🏼👍🏼 
Vi glæder os til at se jer alle 🙂 
 
 
Tidsplan EKS-Brand DM Motocross
 
Jurymøde:​​​​Kl. 8.00
Instruktion bag startbommen​​Kl. 08:40
 
Træning/tidskval 1. 20 min.​​Kl. 09:00-Kl. 09:20
Træning/tidskval 2​. 20 min.​​kl. 09:25-Kl. 09:45
Træning/tidskval 3​. 20 min.​​Kl. 09:50-kl. 10:10
Træning/tidskval  4​. 20 min.​​Kl. 10:15-kl. 10:35 ​Ventezone lukker
Træning/tidskval  5​. 20 min.​​Kl. 10:40-kl. 11:00​Sightinglap start
Heat 1 U18 125cc ​20 min + 1 omg.​Kl. 11.15-kl. 11:40​Kl. 11.05
 
Pause 30 min (20 min til sightinglap)
 
Heat 1 MX2​​. 25 min.+ 1 omg.​Kl. 12.10-Kl. 12:42​kl. 12:00
Heat 1 MX1​​. 25 min.+ 1 omg.​Kl. 12:55-Kl. 13:27​Kl. 12:45
Heat 2 U18 125​. 20 min. + 1 omg.​Kl. 13:40-kl. 14:07​Kl. 13:30
 
Pause 53 min (43 min til sightinglap)
 
Heat 2 MX2​​. 25 min.+ 1 omg.​Kl. 15:00-Kl. 15:32​Kl. 14:50
Heat 2 MX1​​. 25 min.+ 1 omg.​kl. 15:45-Kl. 16:17​Kl. 15:35
 
Præmie overrækkelse umiddelbart efter sidste heat
(Der ventes ikke på protest tid. Evt. protester håndteres efterfølgende og administrativt)
 
------------------------------------------
Afvikling af Sightinglap (ifølge reglement):
 
10 minutter før start: Indgangen fra ventezone til banen er åben. Alle de ryttere, der er til stede i venteområdet til tiden, kan deltage i sighting lap.
 
7 minutter før start: Indgangen til banen er lukket. Ingen yderligere sighting lap er tilladt
 
4 minutter før start: Indgangen fra sighting lap til ventezonen er lukket Banen skal være klar. Ryttere, der får mekaniske problemer under sighting lap og/eller ikke kan nå at bringe deres motorcykel ind i ventezonen til tiden, vil blive udelukket fra det pågældende heat.
--------------------------------------------
Der køres 5 grupper med Træning/tidskval. De 2 klasser der har flest tilmeldinger deles i 2 grupper. Den klasse med færrest tilmeldinger køres i 1 gruppe. Ved lige antal tilmeldinger deles A-klassen i 2 grupper. U18 kører altid første Træning/tidskval og evt. nr. 2 hvis klassen deles.

Nyt klubblad

 
 

NMKM på Facebook

Vejret i Næstved

Vejr4

Sponsore/Partnere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Nikolaj L. vs Drone